Υπάρχει διάδοχος στην ΠΑΕ...

.... Βέροια μετά την αποχώρηση του Θ. Καρυπίδη; Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;

Τις τελευταίες μέρες πολλά ακούγονται και γράφονται για το μέλλον της βασίλισσας του βορρά, αφού ο σημερινός μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος  Καρυπίδης ετοιμάζεται να αναλάβει επίσημα την ομάδα του Αρη Θεσ/νίκης. Μάλιστα εντός των ημερών θα συσταθεί νέα ΠΑΕ όπου όπως έχει δήλωση θα πάρει τον απόλυτο έλεγχο. Μετά την εξέλιξη αυτή όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει με την ΠΑΕ Βέροια.
Ο ίδιος ο κ. Καρυπίδης πριν από μήνες είχε δηλώσει ότι εντός του Φεβρουαρίου οι δικηγόροι του θα είχαν ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών από τη Βέροια, ώστε να είναι ελεύθερος και νομικά να ασχοληθεί μόνο με τον Άρη και ότι τη Βέροια θα τη μεταβίβαζε σε έμπιστους συνεργάτες του.
Φυσικά μέχρι στιγμής τίποτα από αυτά δεν έχουν γίνει ούτε η μεταβίβαση έγινε ούτε νέα ΠΑΕ συστήθηκε στον Άρη. 
Όμως οι φίλαθλοι της Βέροιας που παρακολουθούν με ανησυχία και μεγάλο ενδιαφέρον θέλουν να μάθουν όσο γίνεται ποιο γρήγορα την επόμενη μέρα αφού και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος θέλει να κάνει τον προγραμματισμό του  για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θέλει να ξέρει το μπάτζετ της Διοίκησης  και αυτόν ακόμη τον πρόεδρο με τον οποίο θα πορευτεί, και βάση αυτών θα προχωρήσει σε μεταγραφές ή και αποδεσμεύσεις κάποιων παικτών που περιμένουν λίγες μέρες πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Μέσα σε λίγες μέρες πρέπει να γίνουν πολλά που θα κρίνουν και το μέλλον της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα. 
Ποιος θα αναλάβει την ΠΑΕ Βέροια
Έχει γραφτεί αλλά υπάρχει και φωτογραφικό υλικό που δείχνουν  ότι οι σχέσεις του μεγαλομετόχου της Βέροιας κ. Καρυπίδη και του προέδρου και μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ο οποίος αναγέννησε την ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. 
Ο κ. Σαββίδης δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Ημαθία και τη Βέροια με στόχο να κάνει νέες επενδύσεις, και γι αυτό επισκέφτηκε πολλές φορές την περιοχή (Βήμα Αποστόλου Παύλου με την παρουσία του Πατριάρχη Ρωσίας κ. Κύριλλο, την Παναγιά Σουμελά το σύμβολο των Ποντίων κ.ά.).

Η αγάπη του αυτή στην περιοχή μπορεί να αποβεί και προς όφελος της ΠΑΕ Βέροια, στηρίζοντας ο ίδιος κάποιους έμπιστους συνεργάτες του να αναλάβουν τη βασίλισσα του βορρά και να την οδηγήσουν πολύ ψηλότερα.  Αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο τότε τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες για την αγαπημένη ομάδα των φιλάθλων της Βέροιας.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

sosial

 
<