Δείτε τι βρήκαν σε ...

....αγροτική περιοχή της Ημαθίας η αστυνομία
Συνεληφθησαν σε αγροτική δύσβατη περιοχή της Ημαθίας εντοπίστηκε και εκριζώθηκε μεγάλη οργανωμένη ϕυτεία με 133 δενδρύλλια κάνναβης

Για την υπόθεση συνελήϕθησαν ένας 42χρονος και ένας 44χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασϕάλειας Βέροιας, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 42 και 44 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραϕία για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (03-06-2015) το βράδυ, οι δύο άντρες μετέβηκαν με όχημα σε αγροτική δύσβατη περιοχή της Ημαθίας όπου και κατελήϕθησαν επ’ αυτοϕώρω, να καλλιεργούν ως επί το πλείστον μέσα σε γλάστρες, οργανωμένη ϕυτεία με 133 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο που συνελήϕθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 προστατευτικά πλαστικά δίχτυα τα οποία χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των δενδρυλλίων, διάϕορα εργαλεία καλλιέργειας των ϕυτών και το παραπάνω όχημα

Οι συλληϕθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραϕία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

sosial

 
<