Ο «Βεροιώτης» στο «Nota Note»: Συνάντησε τον μετρ της καφεμαντείας Αθανάσιο


ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ; ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/10 ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ!!!
Κάτι λιγότερο από ένα χρόνο μετά την πρώτη μας συνάντηση με τον μετρ της καφεμαντείας Αθανάσιο στο χώρο του «Nota Note», επιστρέψαμε δριμύτεροι με ερωτήσεις και αποκαλύψεις... Τι ενδιαφέρει τον κόσμο να μάθει από το φλιτζάνι; Ποιος είναι τελικά ο ένοικος του τάφου της Αμφίπολης και κυρίως πως αυτή η πρωτοποριακή κίνηση του «Nota Note» κατάφερε μέσα σε λίγο μόλις διάστημα να γίνει φαινόμενο; Όλα αυτά, πλην κάποια προσωπικά μας που δεν αντισταθήκαμε να μη ρωτήσουμε, θα τα μάθετε δια στόματος... Αθανασίου.

Κύριε Αθανάσιε, σας ευχαριστούμε που μας δεχτήκατε και για το χρόνο που μας διαθέτετε για αυτή την όμορφη κουβέντα.
Καταρχήν, εγώ θέλω να ευχαριστήσω το «Βεροιώτη», το πρώτο site του νομού μας, για την τιμή που μου κάνει και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα λίγο χρόνο να μιλήσω μαζί σας.

Κύριε Αθανάσιε, πείτε μας λίγα λόγια για τη συνεργασία σας με το «Nota Note».
Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο είμαστε μαζί με το «Nota Note» κοντά στον κόσμο της πόλης μας και όχι μόνο. Και το λέω αυτό διότι αρκετός κόσμος έρχεται από γειτονικούς νομούς, όπως από Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Φλώρινα κλπ. Η συνεργασία μας ήταν, είναι και -απ ότι βλέπω τώρα στο φλιτζάνι μου...(να κάνουμε και λίγο χιούμορ…)- θα συνεχίσει να είναι άψογη. Αυτό μου λέει η διαίσθηση μου.

Ξεκινήσατε τη συνεργασία σας για λίγο διάστημα και κλείνει σχεδόν 1 χρόνος. Αυτό οφείλεται στην ανταπόκριση του κόσμου;
Ήταν ένα «στοίχημα» που όπως φαίνεται το κερδίσαμε, ασφαλώς και με την μεγάλη συνεισφορά των ανθρώπων του «Nota Note», καθώς, εκτός από εμένα, μεγάλο ρόλο παίζει το ζεστό και φιλικό περιβάλλον και η άψογη εξυπηρέτηση του κόσμου. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο κόσμος της Βέροιας να αγκαλιάσει αυτή τη πρωτοποριακή μας κίνηση και να την στηρίξει με κάθε τρόπο. Και όπως λένε οι προπονητές, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Και από την πλευρά μου ευελπιστώ η συνεργασία μας αυτή να συνεχιστεί για πολλά χρόνια...
Πως ξεκίνησε η ενασχόλησή σας με την καφεμαντεία;
Από μικρή ηλικία είχα κάποιες διαισθητικές ικανότητες, μια ξεχωριστή ενέργεια και δύναμη να αντιλαμβάνομαι πράγματα που άλλοι δε μπορούσαν και αυτό θέλησα να το διοχετεύσω για να βοηθήσω και να κατανοήσω τον κόσμο. Δέχομαι καθημερινά δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους που αγωνιούν για το τι μέλλει γενέσθαι και προσπαθώ όσο μπορώ να τους βοηθήσω, σε αισθηματικά αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά αδιέξοδα, τα τελευταία κυρίως χρόνια όπως είναι φυσικό.
Τι είναι αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο να μάθει περισσότερο από το φλιτζάνι;
Τα πάντα όλα θα έλεγα. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ και κλισέ σε αυτό. Λόγω της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης, σίγουρα το οικονομικό απασχολεί τους περισσότερους, όμως και άλλα θέματα όπως αισθηματικά, υγείας και τύχης απασχολούν αρκετό κόσμο.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που ζήτησε ποτέ να μάθει κάποιος από το φλιτζάνι;
Συνήθως δεν ζητούν να μάθουν κάτι, γιατί εγώ είμαι αυτός που ερμηνεύει και κατευθύνει την εξέλιξη, καλύπτοντας απόλυτα τα ερωτήματά τους. Αλλά ερωτήσεις όπως, τι θα γίνει με τις σχολικές εξετάσεις, με εξετάσεις θεμάτων υγείας ,αισθηματικά προβλήματα κλπ. έχουν γίνει… ναι. Μία ξεχωριστή ερώτηση μου έγινε από κάποιον που ήθελε να μάθει αν θα έχει αποτέλεσμα μία προσπάθεια εύρεσης χρυσού και μου έδειξε και φωτογραφία από τον τόπο όπου έχει κάνει έρευνες. Τώρα άλλα περίεργα θέματα που σίγουρα υπάρχουν και μου ζητήθηκε να ερμηνεύσω δεν μπορώ να τα δημοσιοποιήσω για λόγους δεοντολογίας.

Ποιες ώρες μπορεί να σας βρει κάποιος στο «Nota Note»;
Είμαι καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο 09:30-15:00. Με αφορμή την ερώτηση σας θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι από Δευτέρα 13 Οκτωβρίου θα είμαι και απογεύματα τις μέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από 18:30-22:30 γιατί μας ζητήθηκε από πολύ κόσμο. Αυτό γίνεται προκειμένου να εξυπηρετήσουμε όλους αυτούς που λόγω εργασίας δεν μπορούν να έρθουν πρωινές ώρες.

Και κάτι αποκλειστικό για το «Βεροιώτη»… Ποιος βρίσκεται κρυμμένος τελικά στον τάφο της Αμφίπολης;
Ξέρετε ότι πέραν του καφέ έχω την έκτη αίσθηση, γι' αυτό και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... Αυτό ακούγεται εγωιστικό αλλά πιστέψτε με, δεν είναι, γιατί ο ίδιος ο κόσμος μου το αναγνωρίζει. Για ευνόητους λόγους δεν κάνει να πω αυτό που διαισθάνομαι για το θέμα της Αμφίπολης αλλά για να μην μείνετε έτσι, σας λέω ότι πρόκειται για 2 γυναίκες που φυσικά σχετίζονται με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Κύριε Αθανάσιε, σας ευχαριστούμε πολύ για την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχωρήσατε.
Και εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω με τη σειρά μου και να ευχηθώ πάντα επιτυχίες στο site σας...

Δεν ξέρω αν σας το είπαμε... αλλά ο Αθανάσιος διαβάζει το φλιτζάνι σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Φεύγουμε τώρα γιατί περιμένει και κόσμος...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

sosial

 
<